Points gjenoppstår på scenen 30 juni 2018 på Laukvik dagans 20 års jubileum. Points var et band som kom fra Laukvik å hadde sitt nedslagsfelt i Lofoten og Vesterålen på 70 tallet. Første offentlige spillejobb var 17 mai 1974 i Laukvik. Musikkrepertoaret strakte seg fra Country, vals til popmusikk .Eagles,Rolling Stones,Beatles,Smokie,Roy Orbison osv var musikken som fenget publikum. Dette blir det mulig å oppleve på nytt på Laukvikdagan i år. Points består av : Kyrre Pettersen på vokal , Stein Schultz på sologitar Randulf Olsen på rytmegitar, Rune Vigdal på bassgitar og Ole- Hermann Johansen på trommer.

Need More Cash bestod av Runar Mandal(Gitar og vokal), Simen Ark(Bass), Emil Pettersen(Gitar og vokal) og Tord Söderlund(Trommer). De hadde sin storhetstid i 2009 med elleville sceneopptredner og alt for korte gitarledninger. Bandet ble brått splittet da bandmedlemmene bestemte seg for å prioritere utdanning framfor berømmelse. Nå er de gjenforent igjen å lover underholdning av en annen dimensjon!

Ole Helmersen: Musikklærer og trubadur fra Svolvær. På dagtid jobber Ole som musikklærer på Svolvær skole, mens i helgene kan man finne han bak et piano på en lokal pub eller på et stemningsfylt danselokale. Ofte sammen med bandet Prime time eller med gutta i Boyzen. Men Ole har også jobbet som trubadur og har etter hvert fått god erfaring med å opptred alene. Ole Helmersen synger og spiller piano/keyboard. Han har omfangsrikt repertoar med alt fra 60-tallslåter til nåtidens musikk. På repertoaret er det mye norsk musikk: Hellbillies, Postgirobygget, Di Derre, Plumbo, Zoo og Banna Airlines. Ikke minst spiller Ole Helmersen mye god Trønderrock. Låter fra artister som Åge, Terje Tysland, DDE og Kids som alltid soleklare vinnere for de allsang glade. For å si det enkelt: Ole Helmersen har låtene som man liker å høre enten man er på en dansetilstelning eller man befinner seg blant og øldrikkende pub-publikummere.